PROFIEL PAGINA'S
ParKing Systems BVBA
Contactpersoon:
Mark Meers
Adres:
Kloosterhofstraat 39
Postcode:
3793
Plaats:
Voeren
Telefoonnummer:
+32 4 381 45 13
Land:
België
E-mail:
Website:
Omschrijving:
ParKing Systems biedt zeer diverse en op elk project afgestemde parking oplossingen voor. Daarbuiten worden alle activiteiten van ParKing Systems gedreven door een onstuitbare passie voor perfectie en een onwrikbare inzet om de beste diensten op de Belgische markt te bieden.

Door in te springen op vragen uit de markt, onze ruime ervaring in de sector en samenwerking met betrouwbare partners zijn wij dan ook in staat om innovatieve en oplossingsgerichte parking toepassingen te realiseren. 

DESIGNA is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van geavanceerde software-gecontroleerde parking management systemen. Designa heeft vandaag meer dan 15.000 geïnstalleerde systemen en dagelijks komen er daar nog 2 bij. Designa's expertise strekt zich uit van de eenvoudige hotel parkings tot de grotere meer complexe projecten waarin duizenden parkeerplaatsen worden gecontroleerd of tot een volledig stads netwerk. Designa's klanten zijn daarom ook luchthavens, ziekenhuizen, winkelcentra, openbare en private instanties, en de vele parking exploitanten die gebruik maken van Designa's geïntegreerde oplossingen.
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved. By Asia-xl