PROFIEL PAGINA'S
Novacell de naadloze bedekking van betondelen die 100% verkleefd ook op vochtige ondergronden van kelderwanden en dekken.
Kimmenade Nederland B.V.
Contactpersoon:
Marco Schippers
Adres:
Vossenbeemd 9
Postcode:
5705 CL
Plaats:
Helmond
Telefoonnummer:
0492-533122
Land:
Nederland
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Novacell® is bij uitstek geschikt voor het afdichten van steenachtige ondergronden zoals waterkering van betonnen wanden en dekken van bijvoorbeeld parkeergarages, waterkelders, inpandige recreatiegebieden (binnentuinen)en daktuinen. Bij bruggen en viaducten beschermt de Novacell® de betonnen ondergrond ook tegen dooizouten.

In al deze gevallen zal de afsluiting van de (betonnen) ondergrond voor waterindringing een belangrijk aspect zijn. Dit komt de uiteindelijke kwaliteit van het project ten goede. In de voorbereidingsfase zult u hier ongetwijfeld terdege rekening mee houden om lekkages op lange termijn te voorkomen.

Lekkages zijn in bovengenoemde bouwdelen achteraf moeilijk te traceren en slechts tegen zéér hoge kosten op te heffen.

Neem het zekere voor het onzekere!
Blijf deze problemen vóór door de toepassing van naadloos gespoten Novacell®.

Novacell® is een met synthetische rubbers gemodificeerde bitumineuze, naadloos en koud gespoten afdichting die in één arbeidsgang in een 4mm dikke laag wordt aangebracht. Omdat Novacell® met water gespoten wordt is een vochtige ondergrond voor de hechting geen probleem.

Kimmenade Nederland BV is fabrikant en verwerker van Novacell®, een product dat van Novapren® naadloze dakbedekking is afgeleid. Inmiddels hebben wij met deze producten al meer dan 30 jaar ervaring. De mogelijkheid bestaat om 10 jaar verzekerde garantie op het totale project te verkrijgen.
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved. By Asia-xl