EVENEMENTEN
Parking Golf Open 2018
LOCATIE: De Scherpenbergh - Lieren
Datum: 21,Jun 2018

De inmiddels negende editie van het Parking Golf Open vindt in 2018 plaats op donderdag 21 juni op Golf- en Businessclub De Scherpenbergh te Lieren (bij Apeldoorn).

De golfdag is een geheel verzorgde relatiedag voor de Nederlandse parkeerbranche inclusief deelname aan de golfwedstrijd of clinic, eten en drinken, netwerkborrel en diner.

Details over de dag, inschrijven en sponsormogelijkheden over de editie 2018, ziet u vanaf 1 januari op de website: www.parkinggolfopen.nl

 

De Scherpenbergh

De golfaccommodatie van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh bestaat uit een 18 holes golfbaan met NGF A status, een 9 holes par 4/3 baan en uitgebreide oefenfaciliteiten.

Beide 9 holes lussen, Zwaluwbaan en Dassenbaan, van de 18 holes golfbaan liggen in de fraaie Veluwse natuur met bossen, heide en zandgebieden. Op strategische punten liggen er waterhindernissen, die passen binnen de natuurlijke omgeving. De baan, met par 72, is uitdagend voor alle typen golfers.

De 9 holes Berkenbaan bestaat uit par 4 en par 3 holes, met de gelijke natuurlijke omstandigheden als de 18 holes baan. Niet alleen beginners, maar ook gevorderde golfers beleven plezier aan de Berkenbaan, die zeker niet eenvoudig is.

 

Business & Golf komen samen op het Parking Golf Open!

Het Parking Golf Open is uitgegroeid tot het grootste en sportiefste relatie evenement voor de parkeerbranche. Mensen doen zaken met mensen! En wat is leuker om dat in een prachtige omgeving te organiseren waar men samen een gezellige dag beleeft.

Evenementen photo
Sign list
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved. By Asia-xl