EVENEMENTEN
Verkeer, Mobiliteit & Parkeren
LOCATIE: Expo Houten
Datum: 22/11/2017

Hoe houden we Nederland Mobiel?
Beursbezoekers zijn ambtenaren (gemeente, provincie, waterschap en rijksoverheid), professionals uit het bedrijfsleven en andere geïnteresseerde experts. De beursvloer biedt een zeer compleet platform waar bezoekers bij ruim 170 exposanten kennismaken met de allernieuwste ontwikkelingen.
Naast de aanwezigheid van de belangrijkste producenten en dienstverleners vindt er ook een  uitgebreid gratis lezingenprogramma plaats. Bezoekers worden door specialisten op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen. Op de eerste dag zal een Parkeer Kennis  Event "Stedenbouw & Parkeren" worden georganiseerd door Parkeer Netwerk Nederland. Op  de tweede beursdag is het Parkeerbeheer Congres, georganiseerd.


Ministerie Infrastructuur en Milieu
Het belang van de vakbeurs wordt onderstreept door de aanwezigheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het ministerie doet deze editie voor de vierde keer mee, dit jaar in het kader van Partnership Talking Traffic. Samen met decentrale overheden en 20 marktpartijen presenteren zij nieuwe ontwikkelingen en toepassingen omtrent ‘smart mobility’ in Nederland.

Beurs groeit naar meer dan tweeduizend bezoekers
De beurs is in 2016 succesvol gegroeid van eendaags naar tweedaags. Binnen twee dagen bezochten 2.153 geïnteresseerden de beurs, een toename van 35% ten opzichte van 2015 en daarmee een recordaantal.

Dit jaar zal een speciale PARKEERSTRAAT aanwezig zijn waarvoor al verschillende partijen zich hebben aangemeld! Vraag naar de mogelijkheden.

Woensdagmiddag 22 november, kunt u vanaf 14:00 uur bij Parkeer Netwerk Nederland (stand 1.924) voor de themabijeenkomst: 'Stedenbouw & Parkeren'.
Hier wordt stedenbouwkundige visie gedeeld over complexheid van het inpassen van een binnenstedelijke parkeergarage, met alle uitdagingen die dit, op het gebied van mobiliteit en openbare ruimte, met zich mee brengt. De bijeenkomst gaat om 14:30 uur van start en zal om 16:00 uur afsluiten met een borrel in de Parkeerstraat.

Toegang tot de beursvloer en alle lezingen, is gratis. Kijk voor meer informatie op:
www.verkeerenmobiliteit.nl.

Evenementen photo
Sign list
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved. By Asia-xl