EVENEMENTEN
Kennis Event | Technologie & Parkeren
LOCATIE: Centric | Gouda
Datum: 05/10/2017

De technologische wereld om ons heen verandert snel. Zeer snel. Wat komt er op ons af? Welke effecten heeft dat voor de parkeerbranche? Hoe gaan exploitanten hiermee om? Wat betekent dat voor de parkeertechniek?

Een interessante kennismiddag voor iedereen die vooruit durft te kijken!

 

De sprekers

Professor Dr. Ben van Lier, Centric | Director Strategy & Innovation

Johan Tol, Branchevereniging Exploitanten

Henk Domenie, Scheidt & Bachmann parkeersystemen

 

Programma

14:00 - 15:00    Inloop

15:00 - 15:45   

The 4th Industrial Revolution door Prof. Dr. Ben van Lier, Directeur Strategie & Innovatie Centric

De mensheid staat aan de vooravond van een compleet nieuwe technologische toekomst. De fysieke, digitale en biologische wereld zullen steeds meer op elkaar ingrijpen. Het samenvloeien van verschillende industrieën zal een periode van wereldwijde veranderingen met zich meebrengen. Ontwikkelingen zoals robotisering, nanotechnologie, biotechnologie, 3D printen, virtual reality en Internet of Things zullen dit allemaal versnellen en de manier waarop we produceren, consumeren en met elkaar omgaan als mensen fundamenteel veranderen. Ben van Lier heeft hier veel onderzoek naar gedaan en vertelt u er graag over.

15:45 - 16:00    Korte pauze

16:00 - 16:30    

De rol en verantwoordelijkheid van parkeerexploitanten in de technologische revolutie door Johan Tol, Branchevereniging Exploitanten

Wat betekent de technologische revolutie voor de parkeerbranche? Wat betekent een ontwikkeling als zelfrijdende auto’s bijvoorbeeld voor individuele exploitanten? Wat gaat hun rol en verantwoordelijkheid zijn richting de toekomst? En hoe gaat de consument als klant van de branche om met deze veranderingen? Allemaal vragen waarop Johan Tol een antwoord zal proberen te geven, alhoewel hij beseft dat er nog veel onderzoek nodig is!

16:30 - 17:00    

De technologische revolutie vanuit leveranciersperspectief door Henk Domenie, Managing Director Scheidt & Bachmann Parkeersystemen

Scheidt & Bachmann is wereldwijd actief als ontwikkelaar en producent van managementsystemen voor de parkeerbranche en voortdurend bezig met innovaties om nog beter aan te sluiten bij de wensen en behoeften van haar klanten. Henk Domenie vertelt u graag over hoe zijn onderneming inspeelt op de technologische revolutie en welke uitdagingen hij daarbij tegenkomt.

17:00 - 18:00    Borrel

18:00                Einde

 

Locatie

Centric - Antwerpseweg 8 - 2803 PB - Gouda

 

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplaats van Centric.

 

KLIK HIER VOOR EEN KORTE TERUGBLIK!

Evenementen photo
Sign list
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved. By Asia-xl